Szakmai tapasztalatunk és a kihívások iránti elkötelezettségünk segítenek abban, hogy partnereinkkel közösen kialakítsuk azt a csatornát, amiben a leghatékonyabban tudunk együtt dolgozni.

A környezet, az eszközök folyamatosan változnak ezért nincsenek kész megoldások. Mégis a stabil alapok elengedhetetlenek. Az ADAB Search Kft. 2009-es megalakulása óta rengeteg szakmai tapasztalatot és folyamatosan bővülő kapcsolatrendszert tudhat magáénak, amelyekkel biztosak lehetünk abban, hogy megtaláljuk cége számára a megfelelő kollégát.

KÖZVETÍTÉS

A hatékony és gyors munkaerő közvetítési folyamat minden résztvevőnek kiemelt fontosságú. Mi a siker érdekében ezért többféle módszert is kombinálunk, hogy a legszélesebb körből találjuk meg az ideális jelöltet.

Tudjuk, hogy ezek a keresések minden esetben érzékenyek, ezért maximális diszkrécióval járunk el, és mind megbízóink, mind a munkavállalók esetében a hosszú távú együttműködés és bizalom fontosságát szem előtt tartva dolgozunk.

 

KÖLCSÖNZÉS

Időszakos munkaerő-igény vagy létszámstop esetén a munkaerő kölcsönzés ideális megoldás, a szolgáltatás keretében a toborzás és kiválasztás feladatait teljes egészében átvállaljuk.

Rugalmas szolgáltatást biztosítunk, melynek keretében Partnereink gyorsan  tudnak reagálni az üzletmenet változásaira, stratégiai céljaik megvalósítására.

A foglalkoztatással kapcsolatban felmerülő valamennyi adminisztratív kötelezettséget mi látjuk el.

TANÁCSADÁS

Minden munkáltató számára létfontosságú, hogy megfogalmazza, kiemelje értékeit és ezt megfelelő módon kommunikálja. Ezekkel a módszerekkel már rövid távon is látványos eredményeket lehet elérni.

Szervezetfejlesztési szolgáltatásunk segítségével átfogó képet kaphat cége humán-erőforrás kezelésének hatékonyságáról, ezután tájékoztatjuk a fejlesztési lehetőségekről, amelyeket részletesen kidolgozunk. A megfelelő tréningek, képzések mindezek mellett növelik a munkatársak szaktudását és lojalitását is.

A cégen belüli bérezési és kompenzációs rendszer nagyban befolyásolja a csapat motivációját és ezáltal a teljesítményét. A megfelelő megoldásokkal csökkenthető a fluktuációból származó, folyamatos munkaerő kiesés, illetve a növelhető a cég teljesítőképessége.

 

OUTSOURCING

A megfelelő munkaerő rendelkezésre állása egyre nagyobb hangsúlyt kap a cégek életében, ebben segít az alvállalkozói rendszer kiépítése vagy teljes folyamatok kiszervezése. A munkafolyamatokat projektmenedzsmenttel és adminisztrációval is támogatjuk.

Cégünk széleskörű és kipróbált kapcsolatrendszerrel bír, az IT, HR és pénzügyi szektorban dolgozó, specializálódott alvállalkozók között.