Senior Adatbázis Fejlesztőt keresünk!

Na de mi az az adatbázis fejlesztő?

Kezdjük az elején, adatbázison köznapi értelemben valamely rendezett, valamilyen szisztéma szerint tárolt adatokat értünk, melyek nem feltétlenül számítógépen kerülnek tárolásra.

Képzeljünk el egy hatalmas termet, ahová naponta 20-30 könyvet viszünk be. Nem rendezzük el őket, csak egy halomba gyűjtjük. Fél évvel később már egy átláthatatlan adathalmaz lesz belőle. Viszont, ha elkezdjük rendezni őket, akár szerző, méret, súly, szín, vagy téma alapján már egy rendszert kapunk az adatok tárolásához. Ily módon minden könyv helye meghatározott. De bizonyára nehéz helyzetben lennénk, ha szerző és cím alapján próbálnánk meg előkeresni egy könyvet. Az adatok tárolásába bevitt rendszernek alkalmasnak kell lennie a leggyakrabban előforduló igények hatékony kielégítésére. Az adatbázisok mellé egy adatbáziskezelő rendszer is járul, mely az adatbázis vagy adatbázisok üzemeltetését biztosítja.

Az adatbázis fejlesztő az, aki ezt az egész adat kincsestárat irányítja.

Ez mind szép és jó, de nekem mi lenne a feladatom?

Részvétel komplex, nagyvállalati alkalmazások tervezésében, megvalósításában, fejlesztésében, tesztelésében és dokumentálásában.

Megbízónk egy magyar tulajdonú, a vezetési tanácsadáson belül üzleti és informatikai tanácsadásra szakosodott vállalkozás, a hazai tanácsadó piac meghatározó szereplője. A projektek rendkívül változatosak, így több területen is lehetőséged adódna kipróbálni magad!

Hagyjuk a körítést, mi az, amit elvártok szakmailag?

Amit elvárunk tőled az felsőfokú/egyetemi informatikai végzettség és minimum 3-4 év PL/SQL programozási tapasztalat adatbázis alapú rendszerek tervezésében és/vagy kódolásában. Fontos számunkra, hogy jól tudj csapatban dolgozni, ügyfélorientált, logikus gondolkodásod legyen, nagyvállalati rendszerekhez kapcsolódó érdeklődéssel/tudással. Mindemellett legyen Oracle adatbázis-kezelő ismereted és Java programozási tapasztalatod.

Előnyt jelent, ha részt vettél már adattárház fejlesztésben és van tapasztalatod projektek megvalósításában pénzügyi vagy államigazgatási szektorban.

És amit cserébe kínálunk:

Ha minket választasz, akkor akár fejlesztő, akár tanácsadó munkatársunkként folyamatos fejlődés, valamint kihívást jelentő, izgalmas feladatok várnak rád. Lehetőséged nyílhat egy kiváló, dinamikus, fiatal csapat tagjaként változatos, országos szinten is jelentős projektek megvalósításában részt venni.

Folyamatos fejlődésedet rendszeres képzések, tréningek, szakmai tudásmegosztó fórumok is támogatják, segítik. A versenyképes jövedelmen felül laptop, mobiltelefon és választható béren kívüli juttatások is a csomag részét képezik, mint például Erzsébet utalvány, BKV bérlet, élet- és betegségbiztosítás, SZÉP kártya, egészségpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár, stb.

Meggyőztél! Hol tudok jelentkezni?

Kérlek küldd el a fényképes önéletrajzodat az alábbi e-mail címre, és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!

E-mail: pmarti@adabsearch.hu

Vissza

Senior Adatbázis Fejlesztőt keresünk!

adatbázis fejlesztő

Na de mi az az adatbázis fejlesztő? Kezdjük az elején, adatbázison köznapi értelemben valamely rendezett, valamilyen szisztéma szerint tárolt adatokat értünk, melyek nem feltétlenül számítógépen kerülnek tárolásra. Képzeljünk el egy […]

Security engineert keresünk!

Security engineer

Milyen pozícióra keresünk embert? Security engineer pozícióba keresünk szakembert hálózatbiztonsági megoldások bevezetésével, fejlesztésével és üzemeltetési intelligenciával foglalkozó megbízónk számára. A magánszemélyek által alapított cég 2009 óta van jelen a piacon […]

SQL guru álláshirdetés!

SQL guru

Téged keresünk Ha az MSSQL szerverek kiépítése az a terület, ami a Te igazi játszótered, akkor figyelj, mert könnyen lehet, hogy Téged keresünk! Sőt, ha lázba hoz ez a téma, […]