Security engineert keresünk!

Milyen pozícióra keresünk embert?

Security engineer pozícióba keresünk szakembert hálózatbiztonsági megoldások bevezetésével, fejlesztésével és üzemeltetési intelligenciával foglalkozó megbízónk számára. A magánszemélyek által alapított cég 2009 óta van jelen a piacon és hazánk egyik meghatározó integrátor szereplőjévé vált. Csapatuk többségét mérnökök alkotják, különböző termékek alapján felosztva a munkát.

Néhány szó a cégről, a környezetről, és a feladatokról

Egy támogató, családias közeg vár téged, ahol egy jelenleg 6 fős security csapathoz csatlakozhatsz. Munkáddal a tűzfal és e-mail területeken segédkeznél be, a sales csapatot műszaki tudásoddal erősítve. A kollégák között közvetlen a viszony, rugalmasak, így készenlétre várhatóan két havonta kerül sor, amely egy hetet foglal magában. Mobiltelefon és számítógép a munkádhoz adott, ennek típusát te magad választhatod ki.

Az iroda a 2. kerületben található, azonban jelenleg home officeból is tudsz dolgozni, hiszen törekednek arra, hogy ügyfeleiknél is meglegyen a távmunka lehetősége.

Plusz juttatások

Ingyenes angol nyelvi képzésen vehetsz részt, valamint orvosi ellátásban is részesülhetsz, ezenkívül különböző csapatépítők várnak a cégnél, ahol a többi területen dolgozó kollégáid is megismerheted. A közös síelésen át a cég udvarán tartott sütögetésig széles a paletta a jó hangulat és remek közösség kialakulásához.

Téged keresünk

Ha a Forcepoint, Check Point vagy Palo Alto gyártókkal találkoztál már itt a helyed, de további tanfolyamok is várnak rád, így a fejlődés lehetősége, tudásod bővítése adott. A security engineer kollégák precízek és proaktívak, egymás támogatását mindig szem előtt tartva. Ha magadra ismertél és nyitott vagy az új lehetőség iránt akkor küldd el önéletrajzod.

Jelentkezz, ha szeretnél új ügyfelekkel dolgozni és szélesítenéd látóköröd!

A jelentkezéseket ide várjuk:

E-mail cím: emoni@adabsearch.hu

Telefonszám: +36 70 882 5325

Vissza

Senior Adatbázis Fejlesztőt keresünk!

adatbázis fejlesztő

Na de mi az az adatbázis fejlesztő? Kezdjük az elején, adatbázison köznapi értelemben valamely rendezett, valamilyen szisztéma szerint tárolt adatokat értünk, melyek nem feltétlenül számítógépen kerülnek tárolásra. Képzeljünk el egy […]

Security engineert keresünk!

Security engineer

Milyen pozícióra keresünk embert? Security engineer pozícióba keresünk szakembert hálózatbiztonsági megoldások bevezetésével, fejlesztésével és üzemeltetési intelligenciával foglalkozó megbízónk számára. A magánszemélyek által alapított cég 2009 óta van jelen a piacon […]

SQL guru álláshirdetés!

SQL guru

Téged keresünk Ha az MSSQL szerverek kiépítése az a terület, ami a Te igazi játszótered, akkor figyelj, mert könnyen lehet, hogy Téged keresünk! Sőt, ha lázba hoz ez a téma, […]