HOGYAN GONDOLKODUNK?

Rólunk

Nincs megoldhatatlan feladat! Mi a különleges kihívásoktól sem riadunk vissza. Évről-évre  bizonyítjuk, hogy kitartó, szisztematikus munkával bármit el lehet érni. Hosszú távon mindig megtérül a munkába fektetett energia viszont azzal is tisztában vagyunk, hogy sokszor az idő a legfontosabb tényező, ezért törekszünk folyamatosan a kiválasztási folyamat optimalizálására, új eszközök integrálásával vagy régiek újragondolásával.

 

 

Munkatársaink

Révai Zsófi

Cégvezető

Kluck Adri

Junior Tanácsadó

MILYENEK VAGYUNK?

ELSZÁNTAK

A hatékony közös munkához elengedhetetlen, hogy a lehető leginkább belelássunk az adott iparág működésébe. Így nem csupán megismerhetjük, de meg is érthetjük partnereink céljait, igényeit, és ezáltal úgy segíthetünk nekik, mintha a saját cégünkről lenne szó.

KÍVÁNCSIAK

A tartósan kiemelkedő teljesítmény egyik titka a folyamatos fejlődés. Épp ezért állandóan képezzük magunkat és fejlődünk. Nemcsak HR kérdésekben vagyunk naprakészek, de igyekszünk partnereink munkájába is a lehető leginkább belelátni, hogy a legjobb megoldásukat nyújthassuk nekik.

DISZKRÉTEK

A munka- és a munkavállaló keresés is nehéz és bizalmat igénylő feladat. Épp ezért figyelünk oda, hogy védjük mind partnereink, mind a megkeresett dolgozók érdekeit és személyes adatait. Hosszútávon nincs más működő út.

ŐSZINTÉK

Nem teszünk betarthatatlan ígérteket, ezzel időt spórolunk partnereinknek. Épp ezért csak abban az esetben vállalunk el egy megbízást, ha garantálhatónak látjuk az eredményt. Még a szerződéskötés előtt tanácsadással segítünk megbízóinknak, hogy a kitűzött célok valóban megvalósíthatók legyenek. Így a munkánkra nyugodt szívvel garanciát is vállalhatunk.

HOGYAN DOLGOZUNK?

A sikeres együttműködés első és talán legfontosabb lépése, hogy pontosan megismerjük a feladatunk részleteit illetve minden befolyásoló körülményt – sokat kérdezünk. Az átadott információkat természetesen bizalmasan kezeljük, ahogy a folyamat során minden pályázatot vagy adatot is.

Közös érdekünk a gyorsaság, minden résztvevő fél valamilyen formában úgy érezheti, hogy nyomás alatt van, ezért a folyamatos kommunikáció illetve visszajelzés segít átlátni a pillanatnyi helyzetet.

A kiválasztás lezárultával nem ér véget a folyamat, tanácsadóként a partnereink sikerei jelentik számunkra a legnagyobb elismerést. Kontrolling szempontból pedig a hibákból tudunk a legjobban tanulni.